Да стане претпочитан производител и снабдувач на кабли на глобално ниво
Обновлива енергија
Кабелски решенија
банер_икона

нашите производи

Чиалаун

За Chialawn

Со повеќе од стотици различни жици и кабли, Chialawn нуди поголема вредност на своите клиенти ширум светот.Да станеме претпочитан производител и снабдувач на кабли на глобално ниво е нашиот слоган.Ние испорачуваме различни иновативни решенија со комплетна услуга во бизнисот со кабли.

за_наслов
за_наслов
Управување со кабли

Управување со каблиУправување со кабли

Стандардите за управување со фабрички готови производи на Chialawn се однесуваат на низа прописи и мерки за управување со готови кабли, како што се означување, класификација, складирање и испорака.

Дизајн на кабел

Дизајн на кабелДизајн на кабел

Прилагодените решенија за жици и кабли се дизајнирани и произведени за да ги задоволат прецизните барања на апликацијата, земајќи ги предвид факторите како што се работните услови, факторите на животната средина и потребите за енергија.

Производство на примероци од кабел

Производство на примероци од кабелПроизводство на примероци од кабел

Производството на примероци од кабел е важен чекор во процесот на производство на кабли.Производството на примероци им овозможува на производителите да ги тестираат квалитетот, функционалноста и перформансите на нивните производи пред да започнат со масовно производство.

Синџир на снабдување и складирање

Синџир на снабдување и складирањеСинџир на снабдување и складирање

Chialawn обезбедува рентабилни услуги за набавка на жица и кабли како начин да им помогнеме на нашите клиенти подобро да управуваат со својот инвентар и готовинскиот тек.Со тесна соработка со нашите добавувачи, ние сме во состојба да преговараме за конкурентни цени за производите што ги нудиме.

сведоштва

Нашата најголема мотивација е довербата на нашите клиенти

Проект за трафостаница Benguela во Ангола:

2022 05 03

Тимот за после сервис на Chialawn Cable е задоволство да се работи со него, се надеваме дека можеме да ја задржиме врската многу години.

Проект за урбани електрични мрежи на локалната општина Виктор Канје Јужна Африка:

2021 04 05

Ја започнавме нашата деловна врска со Chialawn Cables во проектот за надградба на урбани електроенергетски мрежи, нема да се двоумиме да ги препорачаме.

Реновирање на старата куќа во Луанда во Ангола:

2022 08 09

Среднонапонскиот кабел за напојување од 15(30) kV од Chialawn за нашиот проект „Реновирање стара куќа во Луанда“, тие имаат добра услуга, со задоволство работиме со нив.

Моќ Кина:

2022 06 08

Ние сме особено импресионирани од квалитетот на производот и ефикасноста на испораката од Chialawn.

CSECE Ксинџијанг за градежништво и инженерска група:

2022 09 05

Задоволство е да се работи со луѓето во Chialawn Cables.Ја добиваме услугата од Chialawn Cables е најдобра.

China Baowu Steel Group Corporation Limited:

2022 01 09

Нашето искуство со Chialawn Cables беше многу добро.Од истрага до испорака, откривме дека нивната услуга е совршена.

копче следно
тест_1
клиент (1)
клиент (2)
клиент (4)
клиент (1)
клиент (5)

Дали има прашања за нас?

За прашања за нашите производи или ценовникот, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.