Për t'u bërë prodhuesi dhe furnizuesi i preferuar i kabllove globalisht
Energjia e Rinovueshme
Zgjidhje kabllore
banner_ikona

produktet tona

Chialawn

Rreth Chialawn

Me mbi qindra tela dhe kabllo të ndryshme, Chialawn ofron më shumë vlerë për klientët e saj në mbarë botën.Të bëhemi prodhuesi dhe furnizuesi i preferuar i kabllove në nivel global është slogani ynë.Ne ofrojmë zgjidhje të ndryshme inovative me një shërbim të plotë në biznesin e kabllove.

rreth_titullit
rreth_titullit
Menaxhimi i kabllove

Menaxhimi i kablloveMenaxhimi i kabllove

Standardet e menaxhimit të produktit të përfunduar në fabrikë të Chialawn i referohen një sërë rregulloresh dhe masash për menaxhimin e kabllove të përfunduara, të tilla si shënimi, klasifikimi, ruajtja dhe dërgesa.

Dizajni i kabllove

Dizajni i kablloveDizajni i kabllove

Zgjidhjet e personalizuara të telave dhe kabllove janë projektuar dhe prodhuar për të përmbushur kërkesat e sakta të një aplikacioni, duke marrë parasysh faktorë të tillë si kushtet e funksionimit, faktorët mjedisorë dhe kërkesat për energji.

Prodhimi i mostrës së kabllove

Prodhimi i mostrës së kablloveProdhimi i mostrës së kabllove

Prodhimi i mostrës së kabllove është një hap i rëndësishëm në procesin e prodhimit të kabllove.Prodhimi i mostrave i lejon prodhuesit të testojnë cilësinë, funksionalitetin dhe performancën e produkteve të tyre përpara se të fillojnë prodhimin masiv.

Zinxhiri i Furnizimit dhe Magazinimi

Zinxhiri i Furnizimit dhe MagazinimiZinxhiri i Furnizimit dhe Magazinimi

Chialawn ofron shërbime me kosto efektive të prokurimit të telave dhe kabllove si një mënyrë për të ndihmuar klientët tanë të menaxhojnë më mirë inventarin e tyre dhe fluksin e parave.Duke punuar ngushtë me furnitorët tanë, ne jemi në gjendje të negociojmë çmime konkurruese për produktet që ofrojmë.

dëshmitë

Motivimi ynë më i madh është besimi i klientëve tanë

Projekti i Nënstacionit Benguela në Angola:

2022 05 03

Ekipi i shërbimit pas shërbimit të kabllos Chialawn është kënaqësi për të punuar me të, ne shpresojmë se mund të mbajmë një lidhje për shumë vite.

Projekti i Rrjeteve të Energjisë Urbane të Komunës Lokale Victor Khanye Afrika e Jugut:

2021 04 05

Ne filluam marrëdhënien tonë të biznesit me kabllot Chialawn në një projekt për përmirësimin e rrjeteve të energjisë urbane, nuk do të hezitonim t'i rekomandonim.

Rinovimi i Shtëpisë së Vjetër në Luanda në Angola:

2022 08 09

Kablloja e tensionit të mesëm 15 (30) kV nga Chialawn për projektin tonë "Rinovimi i shtëpisë së vjetër në Luanda", Ata kanë një shërbim të mirë, ne kemi qenë të kënaqur të punojmë me ta.

Fuqia e Kinës:

2022 06 08

Ne jemi veçanërisht të impresionuar nga cilësia e produktit dhe efikasiteti i dorëzimit nga Chialawn.

Grupi i Ndërtimit dhe Inxhinierisë CSECE Xinjiang:

2022 09 05

Është një kënaqësi të punosh me njerëzit në Chialawn Cables.Ne marrim shërbimin nga kabllot Chialawn është më i miri.

China Baowu Steel Group Corporation Limited:

2022 01 09

Përvoja jonë me kabllot Chialawn ishte shumë e mirë.Nga hetimi deri te dorëzimi, ne zbuluam se shërbimi i tyre ishte i përsosur.

butoni_tjetër
test_1
klient (1)
klient (2)
klient (4)
klient (1)
klient (5)

Ndonjë pyetje për ne?

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.